Hoe doen we het?

Groentenabonnement

Groentenpakketten verkrijgbaar in 4 maten:

Fruit

Fruitpakketten zijn verkrijgbaar in 2 maten:


Pakketinhoud te bekijken vanaf de dag voor de levering (donderdagmorgen) via https://www.tambrozijn.be/biopakketten#pakketinhoud

Het pakket wordt begeleid door een nieuwsbrief van de boerin met info en recepten, te bekijken via https://www.tambrozijn.be/nieuwsbrief 


Je kiest een formaat (eventueel aanpasbaar via de webshop)

Meer info in verband met aanpassen (annuleren,verschuiven, schenken) van een pakket in de toekomst is te lezen op de website 

https://www.tambrozijn.be/welkom 


De groenten worden donderdag geoogst en vrijdag geleverd bij ons in het depot door de bioboer zelf, supervers dus!


Bestellen

Via de website van 't Ambrozijn (www.tambrozijn.be) kun je je abonneren op groenten en/of fruit. Alles verloopt via deze pagina. Je krijgt dan ook een login van de boerin en zo kun je nog zaken bijbestellen  uit de webshop indien je dit wenst. 

Bestellen van vlees : uitleg volgt nog in de loop van de maand augustus 2023, vleesleveringen worden hervat in de loop van september.

Afhalen

Tijdens de Permantie = Vrijdag 17u - 18u. Dan is er telkens een vrijwilliger aanwezig in het depot om alles in goede banen te leiden.

Zijn er groenten in het pakket die je echt niet lust, die mag je achter laten in het depot, er zijn altijd wel leden die het wel lekker vinden en zodoende gaat er niks verloren.

Je brengt steeds zelf een bak of zak mee. De bakken van de boer mogen niet mee naar huis.

Lid worden

Je betaalt jaarlijks 15€ lidgeld om de werking van VoKo te ondersteunen. Nadat het bedrag op de rekening staat krijg je een bevestigingsmail.

Betaling

Alles wat via 't Ambrozijn besteld wordt, gebeurt via een mandaat op de website van 't Ambrozijn.

Via Hof Ter Meulen, zal ook via hun webshop verrekend worden, meer uitleg hierover volgt nog.